Frankys is dé plek voor bowlen en eten.

Bowlen en eten is al jarenlang één van de meest populaire en succesvolle combinaties voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes of zomaar een avondje op stap met vrienden of vriendinnen. Natuurlijk vindt u ook bij Franky’s diverse arrangementen om bowlen en eten te combineren. Franky’s is onlangs volledig verbouwd en voorzien van een compleet nieuw interieur die ervoor zorg dat u een optimaal avondje-uit beleving ervaart.

Bij binnenkomst voelt u zich al gelijk welkom in ons ruimte en gezellige cafégedeelte waar u uw gasten kunt ontvangen met een lekker glaasje of zelf getapt biertje aan onze taptafels. Na het bowlen op één van onze 14 bowlingbanen neemt u plaats in één van onze sfeervolle restaurants. Hier kunt u genieten van heerlijke borrelhappen, dagverse gerechten (o.a. uit onze houtskooloven), complete menu’s en natuurlijk het onovertroffen steengrillen met kwaliteitsvlees en smaakvolle bijgerechten.

Gezellig uit eten met de kids? Geen probleem onze kinderspeelruimte en arcadehal grenst aan ons restaurant waardoor u heerlijk ontspannen kunt (na)tafelen terwijl uw kinderen zich uitleven op ons speelstructuur of op één van onze leuke videogames.

Grotere evenementen

Voor het steengrillen hebben wij ruimte tot max 65 personen. Voor groep tot 100 personen hebben wij verschillende buffet mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vegetarisch of allergie

Zijn er personen binnen uw familie, bedrijf of vriendenclub die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten? Frankys heeft diverse smakelijke alternatieven en in overleg met onze keukenbrigade is er heel veel mogelijk.

Lichtingen op zaterdag

16:30 uur – 17:30 uur bowlen > 17:30 uur steengrill
17:30 uur – 18:30 uur bowlen > 18:30 uur keuzemenu
18:30 uur – 19:30 uur bowlen > 19:30 uur keuzemenu
19:30 uur – 20:30 uur bowlen > 20:30 uur steengrill

Eerst diner en daarna bowlen (niet online te reserveren)

20:30 uur steengrill > 22:00 uur – 23:00 uur discobowlen
xx:xx uur keuzemenu > vanaf 20:30 bowlen