Contact Frankys.

Covid-maatregelen (update 27-11)
Vanaf zaterdag 28-11 t/m zondag 19-12 hebben wij noodgedwongen onze sluitingstijden moeten vervroegen naar 17:00 uur. Indien uw reeds gemaakte reservering door deze nieuwe sluitingstijd in het “gedrang” komt, zullen wij één dezer dagen contact met u opnemen.
Tijdens onze openingstijden zullen wij u gastvrij ontvangen en de service verlenen zoals u dat van ons gewend bent. Echter wel met de volgende uitgangsregels:
  • Er wordt alleen toegang verkregen tot het bowlingcentrum d.m.v. de Corona-toegangscheck (vanaf 13 jaar)
  • Tijdens uw bezoek heeft u een vaste baan/zitplaats
  • Een mondkapje en 1.5m is verplicht behalve tijdens het bowlen.

De avond competitie is tijdelijk gestopt.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor kinderen en mindervalide hebben wij lichte bowlingbalen, glijbanen en automatische bumperhekjes. Deze hoeft u niet te reserveren

Wij accepteren pin of contant geld. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen wij achteraf een rekening opsturen. Neem contact op voor de voorwaarden.

Zijn er personen binnen uw familie, bedrijf of vriendenclub die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten? Frankys heeft diverse alternatieven!  Wij plaatsen een aparte steen op tafel voor de halal en vegetarische gerechten zodat het eten gescheiden blijft. Heeft u een lactose en/of gluten-allergie, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij beschikken over een aparte frituur waar wij frites en (speciale)snacks in bakken.
Ook hebben wij glutenvrije sauzen en brood.

Mail ons (reserveren niet mogelijk met formulier) Wegens drukte zijn wij niet in staat om binnen 24 uur te reageren. Bel 071-5411723 voor dringende vragen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

ADRES

Winkelhof 1
2353 EH Leiderdorp
071-5411723
WhatsApp (alleen info)
KvK 57021317
IBAN NL14INGB0680110224

Online reserveren