Contact Frankys.

VEELGESTELDE VRAGEN

Maximaal 7 personen

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Franky  beschikt over bumpers voor kinderen zodat de bal niet in de goot gaat. Deze zijn per persoon instelbaar; de bumper komt omhoog voor de kinderen, en verdwijnt weer als u zelf aan de beurt bent.

Ook hebben wij ‘rol rekjes’, waarbij het kind een bowlingbal van een rek kan laten rollen, mocht een bowlingbal werpen niet goed gaan. Uiteraard kunt u hier zelf ook gebruik van maken. Daarnaast hebben we speciale, lichte bowlingballen voor kinderen.

Deze hulpmiddelen zijn voor iedere baan beschikbaar dus hoeft u deze niet te reserveren.

Wij accepteren contant geld en pin, creditcard is niet mogelijk.

Bedrijven, instellingen en scholen kunnen bij ons op rekening bestellen. Neem contact met ons voor de aanvullende voorwaarden.

Zijn er personen binnen uw familie, bedrijf of vriendenclub die vegetarisch zijn, allergieën hebben of vanwege geloofsovertuiging bepaalde gerechten niet mogen eten? Frankys heeft diverse alternatieven!  Wij plaatsen een aparte steen op tafel voor de halal en vegetarische gerechten zodat het eten gescheiden blijft. Heeft u een lactose en/of gluten-allergie, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Wij beschikken over een aparte frituur waar wij frites en (speciale)snacks in bakken.
Ook hebben wij glutenvrije sauzen en brood.

ADRES

Winkelhof 1
2353 EH Leiderdorp
071-5411723 (vanaf 13:00 uur)

KvK 57021317
IBAN NL14INGB0680110224

CONTACTFORMULIER

Reserveren niet mogelijk via dit formulier

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt spam te voorkomen, dank U.