Competitie bowlen.

Franky’s Bowling Leagues & Tournaments
Bowlen is leuk! Voor de één als recreatie, voor de ander als sport. Bij Franky’s hebben wij voor iedereen competities. Wilt u gewoon gezellig een aantal keer per jaar bowlen met een aantal collega’s of vrienden, denk dan eens aan onze bedrijvenleague of recreanten toernooien. Toch een vorm van competitie bowlen maar dan lekker ontspannen.

We mogen weer! Zomer Dubbel Toernooien

Franky’s Leiderdorp organiseert in de maanden juli en augustus iedere woensdagavond een zomer dubbel toernooi.

Voor elk toernooi kunt u zich afzonderlijk inschrijven en heeft u dus geen wekelijkse verplichting, maar spelen wanneer u dat uitkomt!

Het format dat er gespeeld gaat worden is wekelijks wisselend en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
We trachten om verschillende speelsystemen en formats de revue te laten passeren (Baker-format, Knock-out, 9 Pin, etc.), zodat er wekelijks een ander toernooi gespeeld gaat worden. Bovendien wordt er wekelijks ook op een ander olie-patroon gespeeld.

De kosten voor deelname bedragen € 7,50 p.p.

Klik hier om te reserveren

Bowling Vereniging Leiderdorp

Natuurlijk hebben wij voor de fanatiekelingen onder ons ook de wekelijkse competities. Deze leagues worden georganiseerd door De Bowling Vereniging Leiderdorp en speelt wekelijks bowlingwedstrijden op maandag- en woensdagavond.

Jeugd
Daarnaast hebben zij ook een aparte afdeling voor de jeugdige enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in de bowlingsport. Onder begeleidinig van ervaren en gediplomeerde trainers spelen zijn op dinsdag- en/of donderdagavond.

Klik hier voor de website van de Bowling Vereniging Leiderdorp