Competitie bowlen.

Franky’s Bowling Leagues & Tournaments
Bowlen is leuk! Voor de één als recreatie, voor de ander als sport. Bij Franky’s hebben wij voor iedereen competities. Wilt u gewoon gezellig een aantal keer per jaar bowlen met een aantal collega’s of vrienden, denk dan eens aan onze bedrijvenleague of recreanten toernooien. Toch een vorm van competitie bowlen maar dan lekker ontspannen.

We mogen weer!

Het is mogelijk om te komen trainen! Elke woensdag en donderdag tussen 19:00 uur – 22:00 uur hebben wij geoliede banen voor u klaarstaan. Het tarief voor NVB leden is € 15,- per uur per baan. Deze kunnen hier online gereserveerd worden.

Bowling Vereniging Leiderdorp

Natuurlijk hebben wij voor de fanatiekelingen onder ons ook de wekelijkse competities. Deze leagues worden georganiseerd door De Bowling Vereniging Leiderdorp en speelt wekelijks bowlingwedstrijden op maandag- en woensdagavond.

Jeugd
Daarnaast hebben zij ook een aparte afdeling voor de jeugdige enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in de bowlingsport. Onder begeleidinig van ervaren en gediplomeerde trainers spelen zijn op dinsdag- en/of donderdagavond.

Klik hier voor de website van de Bowling Vereniging Leiderdorp